Főoldal Újdonságok Akcióink Regisztráció Kosár Megrendelés Kapcsolat Nyelvek: Magyar   Pénznemek:  
Vztisztts Felsfokon

175.000,-Ft

LUXESTYLE Modern 600 GPD tartály nélküli fordított ozmózis, hálózati víz utótisztító LED kijelzővel
[LST1]

LUXESTYLE Modern 600 GPD tartály nélküli fordított ozmózis, hálózati víz utótisztító LED kijelzővel

LUXESTYLE Modern 600 GPD tartály nélküli fordított ozmózis, hálózati víz utótisztító LED kijelzővel
[LS-MS600DF-LED

 

A LUXESTYLE Modern 600 háztartási RO víztisztító a konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 4 szűrő-lépcsős, kompakt kivitelű, dizájn dobozos készülék, tartály nélküli (ún. "direct flow" rendszerű) kivitelben. A készülék LED kijelzővel rendelkezik, amely készülék működésére vonatkozóan ad információkat. A szűrőházakba épített szűrők, ún. kompakt szűrőegységek előnye, hogy a szűrők cseréje szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül könnyedén megoldható. A készülék jellemzője még, hogy a víztisztító egy tetszetős műanyag/fém dobozban van elhelyezve, továbbá, hogy a kompakt kivitelű szűrőegységeknek és a tartály hiányának köszönhetően egészen kicsi a berendezés helyigénye. Működéséhez elektromos csatlakozásra van szükség.

Átfolyós (tartály nélküli) RO rendszer lényege: 1 db RO membrán szűrő helyett 3 db nagy kapacitású RO membrán szűrő egység van a rendszerben, amely lehetővé teszi a víztartály kihagyását, ugyanis a három membrán szűrő együttes munkája biztosítja a folyamatos tisztavíz termelést. A 3 db membrán szűrő hatékonyságát segíti egy nagyteljesítményű nyomásfokozó szivattyú (24V, 2,2 A, 300GPD). A rendszer így 1,4-1,5 liter tisztavíz termelésére képes percenként(!).

A Fordított ozmózis (RO) rendszerű víztisztító eltávolítja a vízből: a lebegő szennyeződéseket (rozsda, homok, stb.), a vízkövet, a klórt és származékait, a vegyszereket, nehézfémeket, nitrátokat, az arzént, a hormonokat és gyógyszerszármazékokat, a vírusokat és baktériumokat, radioaktív részecskéket; röviden: az élő szervezetre káros, összes idegen anyagot.

A RO víztisztító készülékek a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket 95%-os szűrési hatékonysággal szűrik ki. A tiszta ozmózis víz minősége függ a tisztítandó víz minőségétől: a szennyezettségének mértékétől, a víz hőmérsékletétől és pH értékétől, továbbá a (hálózati) víznyomástól is. RO víztisztító készülékekben a membránszűrő által kiszűrt szennyeződések nagy része (ún. technikai víz formájában) a szennyvízhálózatba öblítődik és csupán néhány százaléknyit gyűjt a membrán magába. Ezáltal, illetve az előszűrők rendszeres karbantartásával (cseréjével) biztosított, hogy a RO víztisztítók membrán szűrője hosszútávon (akár 2-3 évig) hatékonyan "dolgozzon". A fordított ozmózis (RO) technológia végzi el a leghatékonyabb szűrést a víztisztítási technológiák közül!

A LUXESTYLE Modern 600 háztartási RO víztisztító standard jellemzői:

A tisztítórész 4 lépcsője

1. lépcső: 5 mikronos polipropilén előszűrő (kompakt, In-Line kivitel, "Push-In" csatlakozás) 2,5"

2. lépcső: aktívszén (CTO) előszűrő (kompakt, In-Line kivitel, "Push-In" csatlakozás) 2,5"

3. lépcső: 3 db nagy kapacitású RO membrán szűrő (résméret: 0,0001 mikron, kapacitás: 3x200 GPD=Gallon/Nap) 2,5"/1812 RO membránházban

4. lépcső: aktívszén utószűrő (kompakt, In-Line kivitel, "Push-In" csatlakozás) 2"

A tartály: NINCS (!)

Megengedett hálózati víznyomás: 1-6 bar.

Teljesítmény: 1,4 - 1,5 liter/perc (max. 2.160 liter/nap), a hálózati víznyomástól és a víz szennyezettségétől függően.

Szennyvíz termelés: 0,5-0,7 liter/perc

Előlapon színes LED panel: elektronikus ellenőrző rendszere szabályozza a membránok öblítését, megnövelve azok élettartamát! Jelzi az esetleges meghibásodást, vízszivárgást és figyelmeztet a közelgő szűrőcserére.

A LUXESTYLE Modern 600 háztartási RO víztisztító méretei:

A doboz

- magassága: 42,5 cm

- hosszúsága: 33,3 cm

- szélessége (mélysége): 15 cm

A tisztavíz csaptelep: FC107 (kerámiabetétes, krómozott fém, modern)

A LUXESTYLE Modern 600 háztartási RO víztisztító tömege összesen: 10 kg.

A LUXESTYLE Modern 600 háztartási RO víztisztító berendezés csomagja az alábbiakat tartalmazza: 1 db 4 lépcsős tisztító rész szűrőbetétekkel dizájn dobozban, 1 db tisztavíz csaptelep, beszereléshez szükséges szerelékek, 1 db membránházkulcs. (Figyelem: a csomag 1/2"-os kombi bekötő csapot tartalmaz. Amennyiben a felszerelés helyén a vízbekötésnél nem 1/2"-os csőméret van, hanem 3/8" vagy 3/4", kérjük jelezze felénk, és a megfelelő bekötő idommal küldjük a víztisztítót!)

FONTOS: a RO víztisztító nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére. Olyan vízre alkalmazható, amely a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően került bevizsgálásra és ivóvíz felhasználási célra engedélyezve.

Beszerelés: a víztisztító beszerelése gyorsan és könnyen elvégezhető gyorscsatlakozós (Push-In) kivitelnek köszönhetően. A szűrőegységek gyárilag be vannak szerelve. A víztisztító berendezésre saját beszerelés esetén is a fent közölt garancia az érvényes, a Gépkönyv beszerelési útmutatója lépésről-lépésre segítséget nyújt hozzá.

FIGYELEM! felhívjuk figyelmét, hogy a biztonságos szűrt víz előállításához előírt a készülékhez UV-lámpa és visszasózó egység alkalmazása, valamint rendszeres szakszerű szűrőcsere és karbantartás elvégzése szükséges.

Karbantartás:

A háztartási RO víztisztító berendezés hosszú távú hatékony és megfelelő működéséhez, továbbá a fent megjelölt garancia érvényesüléséhez rendszeres karbantartásra van szükség. Ez áll egyrészt az alábbiakban javasolt időközönként történő szűrőcserék elvégzéséből.

- Az 1-2. ún. "Push-In" csatlakozású előszűrőt és az 4. lépcsőben lévő ugyancsak "Push-In" csatlakozású utószűrőt 6 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 12 havonta (kisebb felhasználás esetén).

- A 3. lépcsőben lévő 3 db RO membrán szűrőt 24 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 36 havonta (kisebb felhasználás esetén).

A szűrőbetétek élettartama függ az átfolyt víz mennyiségén túl a bemenő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől) is!

Megvásárolható kiegészítők a LUXESTYLE Modern 600 háztartási RO víztisztítóhoz:

  1. Visszasózó egység.
  2. Biokerámia energetizáló egység.
  3. Lúgosító egység.
  4. Sterilizáló UV-lámpa készlet.

FIGYELEM! Jelenlegi 201/2001. (X. 25.) Korm. rendelet szerint csak ipari felhasználásra, technikai víz előállításához alkalmazható a készülék! "Ivóvízbiztonságiengedély-köteles technológiák" és "újonnan létesülő használati melegvíz és a medencés fürdővíz kezelő eljárások"

 

Vélemények
1055 - Expression #1 of ORDER BY clause is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'mzsmvizh_vizes.o.date_purchased' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by

select p.products_id, p.products_image from orders_products opa, orders_products opb, orders o, products p where opa.products_id = '283' and opa.orders_id = opb.orders_id and opb.products_id != '283' and opb.products_id = p.products_id and opb.orders_id = o.orders_id and p.products_status = '1' group by p.products_id order by o.date_purchased desc limit 6

[TEP STOP]